Arbejd med os

Vil du arbejde med os? Hos Assist24 søger vi løbende nye talenter, der ønsker at blive en del af vores organisation. Vi tilbyder dig en rolle i en moderne og voksende virksomhed, der arbejder med digitale værktøjer og kunden i fokus. Vi søger blandt andet autoreddere og chauffører. Se alle vores ledige stillinger nedenfor.

Ledige stillinger

Autoredder job

Med et autoredder job hos Assist24 vil du indtage en central rolle i en dynamisk hverdag, hvor du får mulighed for at gøre en reel forskel for vores kunder, der har brug for vejhjælp.

Dit ansvar er at levere hurtig og sikker assistance med et smil på læben og en professionel tilgang, så kunderne hurtigt kan fortsætte deres rejse

Servicemindet autoredder

Ser du dig selv som en serviceminded autoredder med en passion for at hjælpe andre? Vi søger nu flere dygtige medarbejdere til at styrke vores team af erfarne og professionelle kolleger.

Arbejdet kan til tider være hektisk, men vi vægter samarbejde højt og sikrer, at alle i teamet føler sig støttede og værdsatte.

Om os

Assist24 Denmark A/S er siden 2023 en del af Assist24 Group, en markedsleder inden for vejhjælp i Norden. Assist24 Group leverer kundefokuserede tjenester af høj kvalitet inden for blandt andet vejhjælp, software til vejhjælp og vejhjælpsforsikringer.