Brancher, vi hjælper videre på vejen

Vi ved, hvor vigtigt det er at komme hurtigt videre, uanset branche. Derfor hjælper vi dig videre på vejen, hvis uheldet skulle være ude. Uanset virksomhedens størrelse har vi de nødvendige værktøjer og ekspertise til at yde sikker og effektiv assistance.

Vognmænd

Vognmænd

Som vognmand er det utroligt vigtigt at minimere nedetiden så meget som muligt. Vi hjælper vognmænd hurtigt videre, så kunden ikke skal vente på at få sine varer.

Speditører

Speditører

For speditører er transporten oftest bare en lille brik i et stort arbejde. Såfremt der er driftstop i transporten, kan det medføre alvorlige forsinkelser i sidste ende. Derfor står vi klar til at hjælpe hurtigt og effektivt.

Skovbrug

Skovbrug

Det danske vejr kan forårsage store problemer i skovbrug. Vi har udrustningen til at trække selv de største og tungeste maskiner fri fra mark og skov.

Landbrug

Landbrug

I landbrug kan driftstop have store konsekvenser for slutresultatet. Med placering i hele landet er vi hurtigt fremme til at hjælpe landbruget videre.

Maskinstation

Maskinstation

En maskinstation er afhængig af pålidelig drift. Vi er altid hurtigt fremme og holder en tæt dialog, såfremt der skulle ske driftstop.

Entreprenører

Entreprenører

Tid er penge, og for entreprenører kan det have store påvirkninger på det endelige resultat, hvis der sker store forsinkelser på grund af fastkørsel. Vi hjælper jer videre på en sikker og effektiv måde.

Kommuner

Kommuner

Vi arbejder med mange af landets kommuner for at sikre pålidelig drift.

Myndigheder

Myndigheder

Vi står altid klar til at hjælpe myndigheder videre i den daglige drift til trods for driftstop.

Busselskaber

Busselskaber

Hvis busserne holder stille kan det volde store problemer for passagerer og trafik. Derfor er vi altid hurtigt fremme, hvis en bus skulle køre fast eller få motorproblemer.