Busselskaber

Busselskaber er utroligt afhængige af, at driften kører som den skal. En bus med driftstop er hverken belejlig for passagerer, chauffører eller selskab. Med vores tilstedeværelse over hele Danmark sikrer vi hurtig assistance, så bussen hurtigt kan komme tilbage i trafikken ved uventede driftsstop. Vi hjælper blandt andet med starthjælp og bugsering.

Assistance til store og små busser

Uanset om bussen er kørt fast eller ikke virker findes vi her til at hjælpe. Vi har stationer spredt ud i hele Danmark, og kan derfor være hurtigt til stede, uanset hvor du befinder dig.

Vi opretholder en tæt dialog med chaufføren og holder løbende chaufføren informeret om ankomsttid og beredskabsplaner. Vores mål er, at bussen skal videre på vejen så hurtigt og sikkert som muligt.

Vi samarbejder med flere af de større busselskaber, og vi har stor erfaring med vejhjælp til busser.

...

Team af dygtige, specialuddannede chauffører

Vores team, som består af dygtige chauffører med specialuddannelse, har den nødvendige erfaring til professionelt at håndtere alle slags situationer på vejen.

Omfattende erfaring på tværs af forskellige brancher og tjenester

Takket være vores brede erfaringer er vi i stand til at tilbyde førsteklasses og hurtig service.

...
...

Klar til at hjælpe til alle tider

Vores hjælp er tilgængelig 24 timer i døgnet. Kontakt os når som helst for hurtig assistance, så du hurtigt kan genoptage dine planer ved driftsstop.

Hvorfor vælge os

Faste responstider

Faste responstider

Kvalificerede fagfolk

Kvalificerede fagfolk

Kundetilfredshedsgaranti

Kundetilfredshedsgaranti

Landsdækkende dækning

Landsdækkende dækning

For mere information