Entreprenører

Vi hjælper alle slags entreprenører, når der er behov for det. Vores mål er at nedetiden ved driftstop skal være så kort og ukompliceret som muligt. Vores hurtige respons og effektive kommunikation sikrer, at vi på bedste vis kan assistere med alt fra starthjælp til bugsering og mere.

Vi hjælper maskinstationer i hele Danmark

Entreprenører med egne maskiner ude på opgaver er oftest afhængige af en deadline samt forventninger fra kunden. Ved driftstop er det derfor vigtigt, at maskinerne hurtigst muligt kommer i gang igen. Ved driftstop arbejder vi derfor tæt sammen med dig for at vurdere omfanget, samt hvorvidt der er akut behov for hjælp.

Vi har stor erfaring med mange områder, og kan blandt andet hjælpe med hjulskift, starthjælp, bugsering og fri-trækning. Uanset behovet er vi hurtigt fremme og holder altid en tæt dialog med dig.

...

Team af dygtige og specialuddannede chauffører

Vores team, bestående af dygtige og specialuddannede chauffører, har den erfaring, der kræves for professionelt at navigere i alle former for vejsituationer.

Bred ekspertise i en lang række brancher og tjenester

Vores dybe forståelse for mange brancher sikrer, at vi kan levere service, der er både hurtig og af højeste kvalitet.

...
...

Til rådighed døgnet rundt for hurtig hjælp

Vores team står klar døgnet rundt for at assistere dig. Når driftsproblemer opstår, er vi kun et opkald væk for at hjælpe dig hurtigt på vej igen.

Hvorfor vælge os

Faste responstider

Faste responstider

Kvalificerede fagfolk

Kvalificerede fagfolk

Kundetilfredshedsgaranti

Kundetilfredshedsgaranti

Landsdækkende dækning

Landsdækkende dækning

For mere information