Landbrug

Vi hjælper effektivt med driftstop i landbrug ved hurtigt at ankomme og arbejde direkte på stedet. Vi hjælper blandt andet med starthjælp samt fri-trækning af landbrugsmaskinerne.

Bugsering af lastbil

Hvis landbrugsmaskinerne står stille længere tid ad gangen, er der risiko for, at batteriet dør. Starthjælp samt fri-trækning ved fastkørsel er nogle af de opgaver, vi hjælper med inden for landbrug.

Vores chauffører rykker hurtigt ud, hvis du har brug for hjælp. Vi sørger for at medbringer de redskaber der skal til for at du hurtigt kan komme videre med arbejdet.

Vi tilbyder også bugsering for nyindkøbte eller lejede landbrugskøretøjer, og arbejder sammen med dig for at prioritere og hurtigt løse hver opgave.

...

Specialuddannede chauffører

Vores dygtige team af chauffører, alle specialuddannede, besidder den erfaring, der er nødvendig for professionelt at tackle enhver situation på vejen.

Stor viden inden for adskillige brancher og tjenester

Med vores omfattende viden inden for en lang række brancher, eksempelvis skovbrug, er vi perfekt udrustet til at levere effektive, førsteklasses tjenester.

...
...

Til rådighed hele døgnet for assistance

Vores hjælp er tilgængelig 24/7. Uanset tidspunktet kan du stole på, at vi er klar til at hjælpe dig hurtigt videre ved driftsafbrydelser.

Hvorfor vælge os

Faste responstider

Faste responstider

Kvalificerede fagfolk

Kvalificerede fagfolk

Kundetilfredshedsgaranti

Kundetilfredshedsgaranti

Landsdækkende dækning

Landsdækkende dækning

For mere information