Skovbrug

I skovbrug er der ofte brug for vejhjælp, hvis køretøjerne sidder fast. Med vores landsdækkende placeringer kan vi hurtigt bistå ved driftstop og nedetid forårsaget af de udfordrende arbejdsvilkår i skovbrug. Fri-trækning kan ofte behøves, hvis skovbunden er våd og mudret, og bugsering kan blive nødvendigt, hvis køretøjet har fået uoprettelige skader.

Bugsering af lastbil

Det danske vejr kan være utilregneligt, og vi ved, hvor svært det kan være at arbejde i svære vejrforhold. Skovbrug kan give mange udfordringer, uanset hvordan vejret er.

Vi er udstyret til at håndtere køretøjer af alle størrelser anvendt i skovbrug og sikrer effektiv kommunikation for at tilbyde den bedste service.

Vi har mulighed for at sende flere redningskøretøjer afsted med kort varsel, hvis det skulle være nødvendigt. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere omkostningerne for jer.

...

Erfarent team af specialiserede chauffører

Vores team er sammensat af erfarne chauffører med specialuddannelse, der garanterer en ekspertbehandling af alle vejrelaterede situationer.

Omfattende erfaring på tværs af brancher og services

Vores brede vifte af erfaringer inden for forskellige sektorer gør os i stand til at yde service, der både er hurtig og af højeste standard. Vi arbejder blandt andet med speditører, entreprenører og vognmænd.

...
...

Altid parat til at hjælpe - døgnet rundt

Vi er altid klar til at yde hjælp, uanset tidspunkt. Med et enkelt opkald kan du få hurtig assistance til at håndtere ethvert driftsproblem.

Hvorfor vælge os

Faste responstider

Faste responstider

Kvalificerede fagfolk

Kvalificerede fagfolk

Kundetilfredshedsgaranti

Kundetilfredshedsgaranti

Landsdækkende dækning

Landsdækkende dækning

For mere information