Speditører

Speditører er afhængige af, at transporten fungerer For at understøtte dette er vi tilgængelige over hele Danmark, klar til hurtigt at assistere dit køretøj ved driftstop. Vi hjælper dig med at nå ud til dine kunder til tiden, blandt andet ved at tilbyde hjulskifte og bugsering.

Vi hjælper lasten videre

Det er vigtigt, at du som speditør er hurtig, effektiv og pålidelig for at holde en god relation med kunderne. Køretøjet er blot et led i en lang kæde, og selv få minutter kan være afgørende for, om lasten kommer frem i tide.

Vi prioriterer hurtig indsats ved driftstop for at sikre minimal ventetid og hurtig fortsættelse af din transport. Vores mål er at hjælpe dig videre så hurtigt, sikkert og effektivt som muligt, så nedetiden minimeres.

Vi sørger for, at vores chauffører er i tæt dialog med dig for at vurdere situationen, behovet og fremkørselstiden. Hvis vi ikke kan løse skaden på stedet, sørger vi for at transportere chaufføren og køretøjet til nærmeste værksted.

...

Stort hold af specialuddannede chauffører

Hos os arbejder et hold af dygtige chauffører med specialtræning og bred erfaring. Deres ekspertise sikrer en professionel tilgang til alle typer af udfordringer på vejen.

Bred erfaring inden for mange områder

Takket være vores dybdegående kendskab til en række brancher, leverer vi effektiv og pålidelig service af høj kvalitet. Vi hjælper blandt andet ved skovbrug, landbrug samt på maskinstationer.

...
...

Klar til at hjælpe døgnet rundt

Vores service er tilgængelig hele døgnet. Vi er kun et telefonopkald væk, klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt videre ved uventede driftsstop.

Hvorfor vælge os

Faste responstider

Faste responstider

Kvalificerede fagfolk

Kvalificerede fagfolk

Kundetilfredshedsgaranti

Kundetilfredshedsgaranti

Landsdækkende dækning

Landsdækkende dækning

For mere information