Vognmænd

Som vognmand er det afgørende at holde tidsplanen, og med vores landsdækkende tilstedeværelse sikrer vi, at du altid kan holde dig kørende. Vi hjælper blandt andet med bugsering, vejhjælp og starthjælp af lastbiler i alle størrelser

Bugsering af lastbil

Vi tilbyder bugsering af lastbil for virksomheder af enhver størrelse. Vi ved, at driftstop kan betyde store omkostninger, og at det er vigtigt at komme hurtigt videre. Vores chauffører sikrer effektiv kommunikation og hurtig respons for at minimere nedetiden, og de vil straks kontakte dig for at oplyse om det estimerede ankomsttidspunkt. På den måde kan du hurtigt informere de nødvendige parter om eventuelle forsinkelser.

Vejhjælp lastbil

Hos os får du hurtig og effektiv vejhjælp til lastbil, uanset hvad årsagen er. Vi har erfaring med alle typer lastbiler og kan hurtigt vurdere, hvilken type vejhjælp du behøver for at minimere driftstoppet mest muligt.

...

Stort team af specialuddannede chauffører

Vores team består af specialuddannede chauffører med omfattende erfaring, hvilket sikrer professionel håndtering af enhver situation på vejen.

Bred erfaring inden for mange brancher og tjenester

Med vores omfattende erfaring på tværs af forskellige brancher er vi udstyret til at tilbyde førsteklasses service, hurtigt og effektivt.

...
...

Klar til at hjælpe 24 timer i døgnet

Vi står klar til at assistere dig døgnet rundt. Uanset tidspunktet er hjælpen kun et opkald væk, så du hurtigt kan genoptage dine ærinder ved driftstop.

Hvorfor vælge os

Faste responstider

Faste responstider

Kvalificerede fagfolk

Kvalificerede fagfolk

Kundetilfredshedsgaranti

Kundetilfredshedsgaranti

Landsdækkende dækning

Landsdækkende dækning

For mere information