Redning Danmark bliver en del af Assist24 Group

Vi er glade for at kunne meddele, at Redning Danmark fra og med den 21. december 2023 er blevet en del af Assist24 Group. Dette betyder, at vi har skiftet navn til Assist24 Denmark, og at vores hjemmeside har fået en ny design. Vi fortsætter med at levere den samme førsteklasses service, både til virksomheder og private personer. Døgnet rundt, over hele landet.

I løbet af 2024 vil Assist24 Denmark udvikle og forbedre vores tjenester for at tilbyde endnu bedre service til alle vores kunder. Der vil være spændende lanceringer, vi vil blandt andet arbejde hårdt på at tilbyde hurtigere svartider og tilgængelighed.

Vi vil også implementere en helt ny systemplatform for at sikre, at kunderejsen bliver over forventning. Vi vil også udvide vores eksisterende netværk af bjærgningsfolk og køretøjer for at kunne levere endnu hurtigere assistance over hele landet. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2024

Om Assist24 Group

Assist24 Group er markedsledende inden for vejassistance-løsninger, med tjenester inden for blandt andet forsikringer, bjærgning og digitale systemløsninger til vejassistance. Med innovation som nøgleord og erfaring fra forskellige brancher, arbejder Assist24 utrætteligt for altid at levere den bedste service til kunden.

...

Tjenster hos Assist24

FritrækningFritrækning BugseringBugsering StarthjælpStarthjælp HjulskifteHjulskifte BrændstofBrændstof Bilreparation på vejenBilreparation på vejen AutotransportAutotransport