Vores tjenester, som hjælper dig videre

Med vores dygtige chauffører og avancerede flåde af redningskøretøjer er vi optimalt udstyret til at hjælpe dig hurtigt og effektivt, når du har brug for at komme videre på vejen.

Fritrækning

Fritrækning

Vi er specialister på fritrækning af alle slags køretøjer. Uanset om du er kørt fast på vejen, i skoven eller på marken er vores erfarne team hurtigt til stede med avancerede redningskøretøjer, så du hurtigt og sikkert kan komme videre.

Bugsering

Bugsering

Hvis dit køretøj ikke kan repareres på stedet, tilbyder vi effektiv bugsering, uanset køretøjets størrelse.

Starthjælp

Starthjælp

Vi står til rådighed med starthjælp såfremt du ikke kan starte dit køretøj. Vores professionelle team er hurtigt fremme for at finde fejlen og hjælpe dig videre på vejen.

Hjulskifte

Hjulskifte

Vi hjælper dig med hjulskifte såfremt dit dæk er punkteret eller dit hjul af en eller anden årsag ikke er muligt at køre med. Vores mål er altid at få dig sikkert videre på din rejse så hurtigt og effektivt som muligt.

Brændstof

Brændstof

Det er aldrig belejligt at være løbet tør for brændstof, uanset årsagen. Derfor står vi klar døgnet rundt til at fejlfinde og få dig hurtigt videre på vejen.

Bilreparation på vejen

Bilreparation på vejen

Uanset dit køretøjs type, tilbyder vi bilreparation direkte på vejen overalt i landet, så du hurtigt kan fortsætte din dag.

Autotransport

Autotransport

Såfremt du har brug for at få din bil transporteret fra a til b står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder autotransport af alle typer køretøjer og kan transportere din bil på en effektiv og sikker måde.

Autolåsesmed

Autolåsesmed

Har du mistet din bilnøgle eller låst den inde i bilen? Som autolåsesmed med landsdækkende service er vi hurtigt fremme for at hjælpe dig!

MC

MC

Uanset hvad der er galt med din motorcykel hjælper vi dig, enten ved at assistere direkte på stedet eller ved at transportere motorcyklen til værksted.

Trailer

Trailer

Uanset problemet med din trailer hjælper vi dig, enten direkte på stedet eller ved at transportere til nærmeste værksted.