Fritrækning og bjærgning

Vi er eksperter på fritrækning, og vi ved, hvor vigtigt det er med hurtig og effektiv hjælp. Vi står klar med professionel hjælp, når du har brug for det, uanset hvor i landet du befinder dig.

...

Vi trækker dig fri

Vi ved hvor vigtigt det er, at forretningen ikke går i stå, men vi ved også, at der kan ske uventede ting på vejene. Derfor trækker vi dig hurtigt og effektivt fri hele døgnet, året rundt i hele Danmark.

Vores speciale er fritrækning og bjærgning af tunge køretøjer i både mudder og sne. Vi har en stor skare af erfarne chauffører, som altid er hurtigt til stede, hvis du skulle køre fast. Med udgangspunkt i alle dele af Danmark har vi mulighed for at være fremme på kort tid, og vi kan hjælpe alle køretøjer over 3500 kg.

Hurtigt på vejen igen med bjærgning og fritrækning

Bjærgning og fritrækning er de mest effektive metoder til hurtigt at komme afsted på vejen igen, hvis du har kørt fast. Dårligt vejr kan have stor påvirkning på underlaget, og et tungt køretøj kan være svært at få fri, hvis hjulene har gravet sig ned i sne eller mudder.

For mange tunge køretøjer gælder det, at hvis du sidder fast, så gør din forretning det også. Derfor holder vi altid en tæt dialog mellem vores chauffører og dig for at finde den bedste løsning for at få lige netop dit køretøj på vejen igen hurtigst muligt.

Vi har bjærgningskøretøjer til fritrækning og bjærgning af alle former for tunge køretøjer, og vi står til rådighed døgnet rundt, alle årets dage i hele Danmark.

...

Andre tjenster hos Assist24

FritrækningFritrækning BugseringBugsering StarthjælpStarthjælp HjulskifteHjulskifte BrændstofBrændstof Bilreparation på vejenBilreparation på vejen AutotransportAutotransport AutolasesmedAutolasesmed

I en nødsituation?
Ring til os!